Helo :p

Writer: Beata Farkas   Date: 2010-01-12   Time: 19:44:37
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer
Hello bloggen, idag var det skola jag höl på att somna kan inte komma på något värre än att gå upp från min varma säng på mornarna. Men idag så har det inte hänt specielt mycket har väl varit på lektioner och lite sånt. Den ända lektion som kanske var lite rolig var väl svengleskan :p Haha, bella och charlie skulle leka tjuv och polis. Haha, läraren skulle vara polisen eftersom att dom inte igentligen fick vara på våran lektion xD Bella gömmde sig bakom gardinerna medans charlie höl på att välta ett skåp som han stod bakom :P Men läraren fick aldrig reda på att dom hade varit där :D Men nu ska man ner och kolla om det finns något värt att kolla på tv annar typ kommer jag tog att bara och sitta och lyssna på musik.

Byyee

Filmtime :)

Writer: Beata Farkas   Date: 2010-01-08   Time: 20:41:24
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer
Snart ska man gå och sätta sig i soffan och starta en film med hela familjen. Blir väl någon fantasy film eller så :)
Men ska ut och fixa något gott till oss ha en härlig helg :)


Byye

Morgonen =)

Writer: Beata Farkas   Date: 2010-01-08   Time: 13:27:00
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer
Nu sitter man i köket och kollar lite på gymnasium, har fått hem flera papper om det och jag tycker det är jätte jobbigt. Jag får ångest av att jag inte vet vad jag vill gå för linje :o Har funderat på teknikgymnasiet men jag vet inte =/ Får ta och kolla upp lite gymnasium som verkar roliga :) Idag ska jag man väl ta och försöka att gå lägga sig i tid för jag kunde inte somna igår, det gick verkligen inte. Somnade runt fyra :o Men ska ta och kolla om det finns några roliga filmer att kolla på eller bra musik att lyssna på nu.

Byye :p


Nu och lite senare :)

Writer: Beata Farkas   Date: 2010-01-07   Time: 16:28:38
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer
Hej bloggen nu sitter man här och kollar på the Simsons ganska kul det hadlar om när mr: burns vill ha tillbaka sin nalle som han förlorat :P Men snart ska man dra och laga lite mat. Sen ska jag försöka att ladda upp step up to the streat om man orkar :P Ja,ja orkar inte skriva något mera får ta och skriva lite mera morgon.

Byyee

Saker att göra :p

Writer: Beata Farkas   Date: 2010-01-07   Time: 13:30:30
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer
Hej bloggen, idag ska man göra lite småsaker som att städa rumet som inte är det roligaste men som måste göras =7 Sen ska man städa lite på nedervåningen och sånt som är änu tråkigare om man nu säger det. Men sen senare ska man laga lite mat xd Och ikväll blir det GLEE :D Super kul att det har börjat igen för det slutade ju helt konstigt :o Men det börjar ikäll kl 21:00 så det blir att vänta om dagen går för långsamt :) Men ska gå och börja med allt för skolan börjar på måndag och då kommer det inte bli till att städa rumet lika ofta xd Ganska kul att skolan börjar för att träffa alla man inte har träffat under lovet (suger att man ska plugga bara).

Byyee


Bilden var bara för härlig så tog den :P

Härliga dagar

Writer: Beata Farkas   Date: 2010-01-06   Time: 15:47:45
Hej bloggen kom hem för ungefär 20 minuter sen. Kan bara konstatera att det är svinkalt ute, tror att det är 22-26 minusgrader ute galet :o Har inte varit så här kalt på länge om jag mins rätt. Åkte ju ut  till Kila igår var ganska härligt träffade alla man inte har träffat på en månad eller så, så det var ganska kul. Jag  och Johanna lyckas ju så klart komma typ en halvtimme sen eller så xd Men när vi kom ditt så beställde vi mat, hon tog en en salad och jag tog en kycklingrulle. Efter maten blev det massor med mysiga filmer och skratt :D Kommer att göras om den 30/1-10 också så man behöver inte vänta så länge :p Juste  sen i morse så var det svinkalt där vi sov, så man kan säga att man frös skapligt mycket. Men ska gå och äta nu.


Byyee :D

Kvällen :D

Writer: Beata Farkas   Date: 2010-01-05   Time: 12:49:43


Hej bloggen ikväll blir det att åka ut till Kila med massa folk. Kommer bli att övernatta där med mina korvar :D Kvällen kommer bestå av att kolla på film med pizza för dom som vill. Och bara skratta åt allt vi säger så klart :P
Jag och johanna kommer nog ha lika kul som vi hade sist och bara skratta tills vi dör :D Men ska snart gå och duscha för vill ju inte ha äckligt hår när man åker bort.

Tjejkvällen :D

Writer: Beata Farkas   Date: 2010-01-05   Time: 12:24:45
Hej bloggen skriver typ lite sen om tjej kvällen den var ju för två dagar sen men har inte orkat att ta tiden att sätta mig ner och skriva. Men kvällen var jätte härlig så länge den varade. Vi  åt tackos med en massa tillbehör. Efter maten skulle vi kolla på skräck film, men jag och Emina skulle åka hem typ när dom startade den :p
Hemma hos Emina spelade vi Dj Hero och kollade på sport movie. Filmen slutade vid kvartöver ett. Vi gick upp på hennes rum och satte oss lite vid datorn och tog det lugnt och pratade lite :P Somnade ungefär vid kvartöver tre xd Det var våran tjej kväll det, får göras om snart igen :DJuste får inte lägga ut bilder från kvällen för tjejerna :P

Morgon promenad

Writer: Beata Farkas   Date: 2010-01-03   Time: 12:29:18
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer


Nu har man varit ute på en kal morgon promenad med mamma och syster. Var ganska skönt men mina skor åkte av hela tiden men det gjorde inte så mycket =) Ska gå och duscha snart för ska åka in till sala senare för att träffa Emina :D Sen mot kvällen åker vi på tjej kväll. Imorgon kommer nog lite bilder från kvällen ;)

Gott nytt årtionde :P

Writer: Beata Farkas   Date: 2010-01-02   Time: 22:44:04
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer
Klart med allt stohej från förra året nu ska man på börja det nya året med en massa roliga grejer med alla brudar från gammla handbolls laget :D Blir att bli kvar där till måndag med alla bruds :p Sen på tisdag blir det att åka bort igen. Tar det inte så lungt innan skolan kommer igång kommer va slut när den börjar ;) Får hoppas på att det bli ett bra år och att man kan bestämma sig för villket gymnasium man ska gå på =/ Aja ska typ kolla på en film tror jag om jag orkar eller bara nörda på min dator haha xd