Horoskop

Writer: Beata Farkas   Date: 2010-07-28   Time: 23:53:52
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer
Lejonet
23/7-22/8
Allmänt
Planeternas position kan göra dig rastlös och du har ungen större lust att ägna dig åt sådant som kräver koncentration och tankeförmåga. Däremot vill du gärna träffa alla dina vänner. Din positiva utstrålning skapar fin utstrålning överallt. Du kan få den suraste av person på gott humör. Chansen är stor att det droppar in öväntat mycket pengar.
Kärlek
Yttre omständigheter som du själv inte kan påverka kan få dig på dåligt kärlekshumör. Stjärnornas tips är att du som är upptagen inte bara ska på din vän om det strular till sig i relationen. Du som är fri har mycket roligare om du är mindre kritisk.
Din styrka just nu
Solen stärker din förmåga att framgångsrikt knyta dina sociala kontakter. Du är en charmig person som gillar att stå i centrum, du är humoristisk, slagfärdig och intressant att tala med. Du är också en mycket trogen vän som alltid ställer upp för dem som du tycker om. Du är också en vinnare som förr eller senare når dina mål.
Turdag
25/7


Vattumanen
2171-19/2
Allmänt
Krav och plikter verkar göra dig stressad och du tycks inte bli riktigt nöjd med det du presterar. När du träffar dina nära och kära tinar du dock upp, de får dig på gott humör. Mycket tyder på att det är något fint på gång, en resa eller en stor fest, som blir otroligt rolig. En kompis från förr kan dyka upp och återseendet blir härligt.
Kärlek
Du verkar få enu mera luft under vingarna och svävar sakta men säker mot sjundehimmlen. Du som är upptagen känner att relationen är precis så romantisk som du vill ha den. Du som är fri har flera godingar att flirta med och du känner dig aldrig uttråkad.
Turdag
26/7


Fiskarna
20/2-20/3
Allmänt
Din kännslomässiga styrka och din konstnärlighet ger dig gott försprång inför kommande studier/karriär. Du är också nyfiken och testar gärna nya kunskapsvägar. Risken finns att du och några kompisar hamnar i en konkurenssituation som kan leda till en konflikt. Den som är klok inser att det viktigaste i det här läget är inte att vinna.
Kärlek
Missförstån och otydliga signaler kan orsaka små konflikter. Du som är singel och intreserad av en speciel person ska inte låtsas vara cool, det skapar bara tvivel. Du som är upptagen får det bra med din vän om du är hänsynsfull och ärlig i alla lägen.
Turdag
4/8

Väduren
21/3-20/4
Allmänt
Projekt och uppdrag som tidigare verkat trista, blir mycket roligare än du väntat dig. Saker som du tidigare inte klarat av, har du chans att lyckas med nu. Försök att ha tålamod-även med gnälliga kompisar och familjemedlemar. Planetens position gynnar resor, inte mins om du planerar att vara mycket aktiv och sportig på semestern.
Kärlek
Luften är full av romantiska och passinerade vibbar och din tillvara känns lätt och behaglig. Både upptagna och fria vädurar har dessutom roligt. Du som har en relation har ett fint utbyte av din vän. Du som är singel ska sattsa på hetigar som har humor.
Turdag
27/6

Oxen
21/4-20/5
Allmänt
Mycket tyder på att du skjuter upp viktiga uppgifter och beslut. Ibland är det dock bättre att ta tjuren vid hornen och få jobbiga saker undanstökade. Dina kompis relationer funkar fint och fritiden blir hur kul som helst. Det kan dyka upp oväntade uppgifter, å andra sidan tycks det vara förknippade med trevliga aktiviteter, typ resor.
Kärlek
En romantisk tid väntar dig! Stjärnornas spår att ditt kärleks liv blir okomplicerat om du är ihop med eller flirtar med någon som är lugn och säker på sig själv och sina kännslor. En trygg person som är född i fiskarnas tecken är en toppenbra mix.
Turdag
31/7

Tvillingarna
21/5-21/6
Allmänt
Mycker tyder på att du får en energi kick. Om du släpat efter med vissa uppgifter, så tar du igen allt nu. Du är effektiv och duktig. Du tycks också piggna till socialt sett. Du drivs av en vilja att hjälpa andra och är det någon som blir orättvist behandlad, ställer du dig på hans eller hennes sida. Ett ekonomiskt problem verkar lösa sig.
Kärlek
Inga skuggor hotar dig. Kärlekens sol lyser starkt. Perioden blir kärleksfull på ett kravlöst sätt. Du som är upptagen har en älskling som förstår ditt behov av frihet. Du som är singel träffar utåtriktade som, lixom du, gillar fart och flekt.
Turdag
28/6

Kräftan
22/6-22/7
Allmänt
stjärnorna spår att du får framgång i det mesta du gör, du har lätt för både praktiska och teoretiska sysslor och du är självdisciplinerad.Dina relationer till familj och till kompisar är goda eftersom du är hänsynsfull och empatisk till din läggning.Om du är ute och reser,så har du stora chanser att lära känna många trevliga människor.
Kärlek
Det finns egentligen inga hinder för att romantiken ska blomma, augustidagarna kan till och med bli extra heta.Om du som är fri verkligen söker kärlek, saknar du inte beundrare. Du som är upptagen har en förälskad partner som bara väntar på ett tecken från dig.
Turdag
2/8

Jungfrun
23/8-23/9
Allmänt
Du är flörtig och har tålamod, inga uppgifter tycks vara för krävande för dig. Du är öpeen för att lära dig nya saker och stjärnorna gynnar resor. Den ultimata semestern för din del är att resa någonstans där du har möjlighet att studera, till exempel språk eller att förkovra dig inom någon idrott. Du har en stor umgängeskrets som du trivs med.
Kärlek
Din kärleksattityd färgas av både trygghet och sensualism. Och det gör underverk för både fria och upptagna jungfrur. Du som har relation lyckas alltid att få din älskling på gott humör.  Du som är singel kan få den mest svårförtade person att smälta.
Turdag
29/7

Vågen
24/9-23/10
Allmänt
Du har en bra relation till viktiga personer som bestämmer över dig och du når ofta de mål du har satt upp, eftersom du är tävlinginriktad. Du och dina vänner bildar ett oemotståndligt gäng, vad som helst kan hända när ni är i farten. Stjärnornas tips är dock att du inte ska jäkta dig igenom tillvarorn. Dra ner på temt och fånga dagen.
Kärlek
Amor tycks vara schyst mot vågen. Mycket tyder på att du som är singel får extra tur i kärlek om du är på semester eller går ut och roar dig på nya platser. Du som är upptagen är ingen klängranka, men blir ändå stark och lycklig av din älskling beundran.
Turdag
1/8

Skorpioenen
24/10-22/11
Allmänt
Du verkar inte ha flyt vare sig det handlar om praktiska göromål eller studier. Det smartaste är att skjuta upp viktig beslut och projekt. Tillsammans med kompisarna är du en vinnare. Du verkar ta fram det bästa hos din kompisar och du får god energi av dem tillbaka. En resa med famlijen kan bli jätterolig. Din ekonomi är under kontroll.
Kärlek
Ditt kärleksliv tycks bli hamoniskt, men kanske inte så passionerat. Du som är fri flörtar gärna, även om du kanske inte är road av allt för seriösa förbindelser. Du som är upptagen har ett avslappnat förhållande till din älskling och ni har kul när ni ses.
Turdag
24/7

Skytten
23/11-21/12
Allmänt
Slarv kan få dig på fall. Lämna ingenting åt slumpen utan va noggran och på din vakt om det är viktiga saker på gång. När du umgås med familjen och polarna är du på topp och du gör alltid ditt bästa för att alla ska trivas. Så det är inte konstigt att alla vill vara med dig. Du vet att ju mer godhet man ger, destu mer får man tillbaka.
Kärlek
Planeternas påverkan gör dig sexig och självsäker. Du som har en relation har en älskling som verkligen uppskattar dig på alla sett. Du som är fri, fångar snabbt och lätt snyggingarnas uppmärksamhet. Och du bestämmer om det blir en fortsättning på leken.
Turdag
3/8

Stenbocken
22/12-20/1
Allmänt
Du tycks vara spänd, osäker och inte riktigt i balans om du ska utföra praktiska sysslor du inte är van vid. Så var försiktig och ta inga risker. Tillsammans med dina kompisar och din familj känner du dig trygg och glad. Även om stjärnorna spår att vissa planer, kanske handlar det om resor, inte riktigt går i lås, så har du jätte kul ändå.
Kärlek
Stjärnorna spår att perioden kan bjössa på förändringar. Bli inte orolig, händer det något nytt, är det bara posetiva saker. Båda upptagna och singlar får framgång på det erotiska planet. Du har hjärtat på rätta stället och locka fram det bästa hos andra.
Turdag
30/7

Kommentarer

Write Your Comment Here, Please

Write Your Beautiful Name Here:
Remember Me?

And Your E-mail Here: (will not be shown in public)


And Your Blog Address Here:And Finally, Write Your Words To Me Here:

Trackback