Grattis x2

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-10-23   Time: 16:42:51
Posted in: Allmänt / 1 Kommentarer
Grattis till min underbara stora syster som fyller hela 22 år och lever allt för långt bort för en födelsedags fika.. :( Det får bli ett grattis mentalt för stunden för att sedan skicka med henne en födelsedagspresent i helgen då hon ska firas.
Men även ett stort grattis till min gudmor som fyller 42 idag. Är precis klar för att övningsköra en sväng till Västerås och hälsa på min gudmor och gratta henne.

Skal jag vill ha!!

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-10-17   Time: 21:47:30
 

Dags att bli smal!

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-10-16   Time: 20:45:00
Så trött på att se så pluffsig ut och att alla i min omgivning är så sjukt fina! Dags för förändringar!
Startar med att ändra kosten till LCHF igen och om ungefär 2-3 veckor ersätter jag de snabba kolhydraterna med de långsamma så att min mage får jobba både i det inre och yttre!
Träna 3-4 gånger i veckan, allt från syrka till kondition!
Time 4-change!!!

Vitaminer is good for you

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-10-11   Time: 09:39:00

I går var jag och mamma iväg för att in- handla lite saker till köket. Eftersom att jag bestämt mig för att bli nyttigare så köpte vi massa fullkornspasta och liknande. Köpte även vitaminer och omega3 för att tillföra lite extra av det som saknas.

Tillägg: Herre gud har setat och läst igenom mina "tankar" som jag hade senast jag körde LCHF... Fan vad sjukt!
Kommer verkligen inte ihåg att det var så illa psykist som det tydligen påvisar i mina inlägg...


In Budapest

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-10-07   Time: 12:41:00
När vi kom fram til Budapest åkte vi ut till något som heter "Hösök tére" som på svenska då blir "hjältarnas pedastal" och kollade runt i området för att se vad som fanns. Det fanns antika slottsgårdar, parker och museum. Det var underbart fint överallt, dock var vädret väldigt varmt och gjorde det svårt att ta sig runt utan att få värmeslag. Om ni undrar varför vi har långa byxor och inte så somriga kläder så är det på grund av att min syster sa att det skulle bli kalt och regn... Kan säga att det blev det motsatta...
 
Det kommer komma fler bilder ifrån Budapest måste bara fixa lite mer med dem men tänkta att dessa får räcka för stunden :)!

Taken 2 & Kina mat

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-10-07   Time: 11:39:00
Igår kväll stack jag och Monika iväg till choys garden och tog deras super goda middagsbuffe som innehöll allt från sushi och nudlar till glass och friterad banan. Efter att ha setat och pratat och ätit i 2 timmar bar det av till bion på andra sidan gatan för att kolla på Taken 2. Filmen var super bra och maten var jätte god! En total lyckad kväll!
PS: Fick en lycko kaka som skrev följande "Happiness will bring you good luck". Jag får se till att vara konstant lycklig!

wide awake

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-10-06   Time: 01:33:46
Känner mig väldigt ensam just nu, Monika har somnat så har ingen att konversera med förutom internet...
Kvinnan somnade under filmen, så medans jag satt och frågade en massa frågor/ hade konversation så hör jag hur hon andas djupt och ignorerar mig.. Så mycket för att vara pigg på morgonen eller vad säger du Moni?
 
Ps; Vet att du älskar mig,trots att du kommer säga att du hatar mig när du ser kortet, men inners inne.. It's love brother <3

helgmys

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-10-05   Time: 21:42:15
Det är dags för FREDAGSMYS om det så är det sista vi gör! Vi har bunkrat upp oss med allt från den onyttiga hyllan som Cola, chips x2, popcorn, dipp m.m. För att väga upp allt det onyttiga så fixade jag en fruktsallad med "lite" chokladsås på toppen ^^ Super gott!
Vi ska i alla fall dra oss tillbaka och kolla på Taken så att vi är "förberedda" för Taken 2 i morgon på bio :D!

Iväg till körskolan!

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-10-04   Time: 12:16:29
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer

Ska snart sticka iväg till körskolan och plugga lite teori och ha körlektion! Bara äslar deras bilar, så mjuka och allt för lätta att köra! Ska fan skaffa mig en den bilen när jag blir äldra!!       Och från det ena till det andra
Idag bär det i alla fall av till Monika för lite girli-girl talk! Juste min förkylningen, som jag inte ens berättat om, har lagt sig så antar att livet är ganska bra för tillfället!
 
Byxorna är "nya" från Dr denim älskar dem! Work the colors!