Spontan resa till London

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-09-30   Time: 21:37:16
Den 29 december sticker jag och mina två vänner till London och stannar där till den 3:e januari 2013 :D
Det är helt sjukt, allt detta skedde seriöst över en natt, jag och Vanda satt och pratade hemma hos henne och googlade lite på London (lördag). Sen som vanligt börjar man snacka om att åka dit, så vi började kolla upp priser flyg, hotel, sevärdigheter och affärer. Sen från ingenstans så sa vi att vi VERKLIGEN ville åka och att det skulle bli av helt enkelt. Så vi frågade Emmica om hon ville hänga på och så klar sa hon ja( hon övar redan på att säga "potato" på brittiska) Eftersom att båda mina vänner är rätt drivna av sig så lyckades vi prata med våra föräldrar, ÖVERTALA dom att vi skulle få åka över nyår och faktiskt få ett ja. Så dagen efter, alltså söndag, bokade vi biljetterna till England för en ganska lämpling peng. Jag bara älskar allt just nu<3
Juste jag ville bara fråga, är det något speciellt som man verkligen borde se i London? Ge gärna tips :D
 

The language i was born to speak, hungarian

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-09-27   Time: 19:29:00
Ca 14 timmar och 4 bort domnade rumpor senare var vi framme i Ungern hos min pappas kusin. Temperaturen, utsikten och känslan av familjekärlek gaah så underbart! Vakna varje morgon, 35-40 grader utomhus och bara andas in omgivningen, bättre kunde det inte bli. I Ungern stannade vi ca 3 dagar hos min pappas kusin och under tiden åkte vi in till Budapest för första gången på 12 år för att se vad staden hade att erbjuda. Och eftersom jag älskar allt som har med ny omgivning att göra så njöt jag som in i bomben under den dagen, staden var "mucho" underbar och temperaturen kunde inte vara varmare!

From Frankfurt To Budapest

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-09-27   Time: 17:54:38
Efter att ha klivit av färjan i Tyskland bar det av mot pappas barndoms vän, även de jag besökte under julen 2011. Det hade skett en hel del förändringar sedan jag sist varit där, de hade flyttat, öppnat egen resturang och skaffat en voffsing. Under vistelsen, som varade i 3 dagar, åkte jag och min syster och 3 andra in till Frankfurt för ett kärt återbesök i djungeln. Även denna gång, fast det var vardag, så var det proppat med folk på gatorna och inne i galleriorna. Dock måste jag säga att Frankfurts gallerior är 1000 gånger vackrare under juletid då de är belysta med miljontals små lampor! När de tre dagarna sakta men säkert passerat satte vi oss i bilen och fortsatte våran tur ned mot vår nästa destination, Ungern.

I bland gäller det att bara finnas där

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-09-26   Time: 22:56:32
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer
Inga behov till att säga något, endast en omfamning eller en blick kan betyda mer än 1000 ord.
Elskar dig otroligt mycket, finns här även när du inte vill!<3

BOKA STUDENTKRYSSNINGEN 2013

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-09-11   Time: 20:22:00
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer
Hej alla som fyller 18 år eller ska ta studenten!
Är du sugen på en kryssning som inte liknar något annat? Då kan jag rekomendera Galaxy Silja Line som tillsammans med sina arbetare satt ihop en MASSIV partykryssning!
För att boka årets biljetter se till att öppna ett konto på ----> funcruises.se och bekräfta medlemskapet via mail. Efter det loggar ni in med era uppgifter och skriver in denna kod AFVÄ13 och börjar boka er resa!
Har ni frågor är det bara att lämna en kommentar!

This Place is about to blow

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-09-07   Time: 12:12:00
Ååh, så sjukt taggad!! Ska åka iväg på fest med mina kära vänner<3 Vi ska fira en klasskompis som precis fyllt hela 18 somrar, så det blir att slå på stort!! Det kommer vara dj och hela köret!! LÖÖVVEE LLIIFFFEEE!!!

The obsession of bying things

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-09-02   Time: 15:06:33
Detta år när vi var nere i Serbien hade jag inga stora MÅSTEN när jag skulle ut och handla som jag brukar. Utan detta år kollade jag runt mycket mer och köpte förmesta dels skor... Köpte hela 4 par skor...(det fjärde paret finns inte med på bild). Köpte även två Paco Rabanne parfymer och tre väskor bara för att liksom :)
Ibland är spontana köp det bästa man kan göra ;)

In the begining it feels like the end

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-09-01   Time: 19:20:00

Dessa bilder är från när vi lasstade allt vi hade på båten och stack till Tyskland! Det vart underbart att bara lämna allt i Sverige och känna att nu ska HELA familjen iväg på semester! Det var inte bara utsikten i sig som var underbar på båten utan även de 6 timmar sömn vi fick <3 När vi väl vaknade stack vi ned till kaffeterian och pratade och kollade på det fina som låg framför oss. Fick även med oss lite interna skämt systrar emellan och en massa underbara minnen!

Rising From the silence

Writer: Beata Farkas   Date: 2012-09-01   Time: 13:23:12
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer
Har ingen aning hur jag ska börja inlägget men det får bli lite sähär random... Jag har varit väldigt inaktiv här på bloggen, inte för att jag inte haft tid eller så, utan mest bara för att jag inte kännde för att sätta mig ned och skriva eller lägga ut en massa bilder. Men eftersom att det är väldigt kul att kunna blicka tillbaka senare i livet på det man skrivit och gjort så ska jag försöka uppdatera mer för min egen skull!
Ja, och nu kommer ett ännu konstigare slut.. hej då?