Från December till nu

Writer: Beata Farkas   Date: 2013-06-11   Time: 14:37:00
Ett bra tag sen man bloggade över huvudtaget, ska bli ändringar på de ( förhoppningsvis)
Tänkte ta en tillbaka blick från december fram till dagsläget vad som hänt med bilder och små text, låter kanonens! Let´s begin !
 
DECEMBER

Jag fyllde hela 18 år och hade två bravad stora fester, en för ungdomar och spritmissbrukare och en för vuxna ungrare. Hela den helgen vart så toklyckad att jag bara vill spola tillbaka tiden och återuppleva min födelsedag!
Och man får ju inte glömma, krogen debuten ingick i december månad och även körkortet.
 
JANUARI
 
Drog iväg till London med mina två underbara vänner över nyår och intill januari som vart superlyckad!!En massa shopping och skratt ingick i resan! (kommer bilder någo gång från resan sorryy)
Träffade mina vänner en hel del och Mr-x som förövrigt lyckades fixa till en kyckling på min axel men jag började även ta träningen på allvar.
 
FEBRUARI
Under februari skulle vi sticka upp till skidornas värld och vissa våra sjukt grymma skills i backen + fira en bekant som skulle fylla 50 år. De hela började med att Mr-x skulle på och märka halsen och låta mig se blåslagen ut inför den ungerska ligan... Dock slutade det inte där utan första dagen i backen åker skidfantomen Beata Farkas in i ett träd och bröt bäckenbenet/höften...
Detta resulterade i en månad i från skolan och citodon knarkande-målnsvävande-tjej...
 
MARS
 
 
Min underbart vackra vän fyllde 18 år och de festades loss med kryckan som kompanjon, de vart limbo, "snövits" pladder och rävande i buskarna. Jag började även komma på fötterna tack vare att Mr-x gav mig sån underbar kärlek samt att jag var omringad av så bra människor.
APRIL

 
 
Studentkryssning med urusel mat i buffén men ack så underbart gäng man festade med vart super lyckad! Jag njöt av april solen, grillade för första gången och Mr-x benämdes helt plötsligt Mattias Vesterberg Aka min pojkvän.
 
 
MAJ
Studenten började närma sig med jätte kliv och detta invegs med bal, mer festande och utklädnads-show på stan, vissa mer glada i hatten än andra... jag och min underbara pojkvän firade även 3 månader tillsammans genom att göra upp vem som var kungen på bowling banan... visade sig att kloten inte passade den riktiga kungligheten trots allt...
 
JUNI
Ååh så var de min tur att ta studenten, efter alla år med slit i skolan så är jag klar för stunden (wiee, börja MDH i höst).. De är verkligen livets dag, man är lycklig varje minut som går förbi, så de gällde verkligen att ta vara på stunden! Sedan efter att alla bravader med studenten var klara, var de 4 månader men pojken och myskväll med min vackra vän Johanna som stod på schemat !<3
 
De är ungefär så här långt och lite jag har gjort under dessa månader, och att jag kallade min pojkvän mr-x i början var för att vi själva inte visste vad de var när vi påbörjade hela faderullan som kallas kärlek!

Kommentarer

Write Your Comment Here, Please

Write Your Beautiful Name Here:
Remember Me?

And Your E-mail Here: (will not be shown in public)


And Your Blog Address Here:And Finally, Write Your Words To Me Here:

Trackback