Den som söker lär väll hitta?

Writer: Beata Farkas   Date: 2014-07-23   Time: 21:07:21
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer
Usch kan knappt tro att sommaren snart är över... Har inte gjort något annat än att jobba, jobba, jobba..
Jag klagar inte, jag älskar jobbet jag är på inte de utan att tiden bara flyger iväg så snabbt det skrämmer mig något otroligt! Under mina filosofiska sommarmånader har jag tänkt en hel del på ett och annat...
Jag har bestämt mig för att lägga mina studier på hyllan ett tag och försöka komma in i arbetlivet och få lite meriter och erfarenheter innan jag sätter mig i skolbänken igen. Så inte för så längesen skickade jag in ett cv till en arbetsplats, om jag håller tummarna på att få de, de kan ni ge er på! Skulle bli en sån "life-turn" så de skriker om de, dock återstår de att se.. Go Glenn Coco eller vad man säger!

London återigen <3

Writer: Beata Farkas   Date: 2014-07-16   Time: 13:25:06
Åter igen blev de en spontanbokad resa till mitt älskade London! Den 1 September sticker jag och min vän Vanda iväg till mysiga London i fem dagar! Vi ska bo på Comfort Inn Hyde Park, alltså inte alls långt ifrån stan och nära till de mesta! Vi bor även tydligen nära ett shopping center som heter Westfield där de finns allt från teknologi till mat osv! Vi ska även sticka iväg till Brighton på food festival och prova på allt mumsigt som finns där. Utöver mat ocg shopping ska vi strosa och njuta av tiden vi är där. Längtar otroligt mycket!

Tre underbara studenter

Writer: Beata Farkas   Date: 2014-07-16   Time: 12:32:58
Tre helt underbara studenter har jag varit på iår! Missade en fjärde som var min sysslings men önskar henne all välgång i framtiden trots jag inte var närvarande.
Min själ och vän Monika, Magnus min dåre till vän, samt min älskade tog studenten. Kan inte fatta de, tiden går så fort... känns som de var igår jag tog studenten och sprang ut till Rihannas låt med mina kära klasskamrater...
 

Miley Cyrus, Sexy Motherf*cker

Writer: Beata Farkas   Date: 2014-07-16   Time: 12:25:00
Miley Cyrus är världens energibomb och är inte snål med att dela med sig av de till sin publik! Hon var sprudlande och glad under hela sin konsert och bjöd på en show så de heter duga! Med en massa twerking, dansande och sång var kvällen helt underbar! Helt klart en av de bästa artisterna live!

Ps: ( hon som var "förband" måste varit hög eller något? glasögon på samt hörde knapt vad hon sa eller sjöng.... :S)

London pictures 2 years later

Writer: Beata Farkas   Date: 2014-07-16   Time: 12:04:54
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer
Här är några fåtal bilder ifrån våran London resa 2012 december. Har varit dålig på att lägga upp bilder från den resan tyvärr. Lite bilder ifrån sea life, våra promenader runt stan och London eye får vara de första bilderna som "representerar" vår resa så länge.