Efter regnet kommer solsken

Writer: Beata Farkas   Date: 2014-05-15   Time: 15:34:17
Posted in: Allmänt / 0 Kommentarer
Jag tror gudarna äntligen har hört mina skrik! Efter allt arbetssökande och runtåkande på intervjuer har jag lyckats knipa till mig nästan två jobb i sommar! Jag kommer fortsätta köra för de företaget jag jobbar för i dagsläget samt jobba på min "riktiga" sommar-arbetsplats. Sån underbar känsla att veta att man kommer ha en inkomst under sommaren samt inte vara syssellös! Kommer spara pengar som en tok för att ha möjligheter till utomlandsresor samt en framtids flytt!!
Att man kugga tentan sket man i, LÄNGTAR till sommaren och arbetet!!!
 

10 saker om mig

Writer: Beata Farkas   Date: 2014-05-14   Time: 19:54:22
Posted in: Listor / 0 Kommentarer

1.Jag tröttnar jätte lätt på saker om de inte är roliga/aktiverande osv. Tillexempel spel, jag klarar aldrig av att spela ett spel en längre period. Candy crush började jag med och tröttnade samma sak med ett farmspel på telefonen, tröttnade.
 
2. Jag HATAR spindlar, de är de mest skräckinjagande djuren/krypen som existerar. Får panik och skriker som en stuken gris när jag ser en.

3. Matlagningsprogram kan vara bland de bästa jag vet samt matlagning. Så otroligt kul att exprimentera med råvaror och se hur andra hanterar dem.

4. AVSKYR när folk biter på is-glass, tanken av att någon gör de får mig att rysa och hela kroppen brusar upp av gåshud!!!
 
5. Jag mår som bäst på sommaren, känner mig mer vid liv och är full av glädje!

6. Har svårt att släppa in folk på livet. Har därför endast ett fåtal vänner jag litar på och kan berätta allt för!
 
7. Jag vill besöka så många länder som möjligt innan jag dör.
 
8. Jag är en galen person när man väl lär känna mig!

9. Skulle kunna leva på frukt, sååå mumsigt!!
 
10. Jag har brytit höften under en skidsemester, ont gjorde de.

Little by little

Writer: Beata Farkas   Date: 2014-05-14   Time: 13:32:47
Klockan är inte ens mycket på dan och jag tror jag ska tuppa av, av sömnbrist. Min dumma rullgardin är trasig så, så fort solen går upp då gör mina ögon desamma. Vaknade till runt sex tiden av att ljuset låg rätt i ansiktet... rullade in ansiktet i täcket och försökte sova vidare. Har varit in till Västerås med min underbara far och införskaffat oss en ny ytterdörr som ska monteras in under snar framtid, så inga tjuvar ska kunna ta sig in!

Ska bege mig in mot Sala snart för att prata med en arbetsplats, hoppas så innerligt att jag ska få ett jobb inför sommaren!!!

Miley Cyrus Bangerz Tour

Writer: Beata Farkas   Date: 2014-05-13   Time: 21:21:00
Den 30 Maj sticker jag och min underbara vän Monika iväg och kollar på Miley Cyrus på hennes Bangers tour!Ska bli kul och se vad för framträdande hon kommer bjuda på då man sett en hel del galenskaper från de andra länderna hon besökt! Förväntningarna är på topp och humöret ännu bättre, BANGERZ, BANGERZ

I Suck @ this

Writer: Beata Farkas   Date: 2014-05-13   Time: 21:10:18
(Bilderna är från rockieperioden, en helt fantastisk upplevelse i högskolelivet. Snart gått ett år sen, gaahh tiden...)

Det här med att blogga har jag alltid tyckt är en kul uppfinning då man kan se vad andra håller på med i vardagen när man inte träffas så ofta. Problematiken med att jag ska ha en blogg är att jag är så dålig på att uppdatera, jag vill inte bara lägga upp en helt ofixad bild och låta de se ut som skit. Detta har då fått mig att avstå från att blogga då de skulle ta sån extra tid att hålla på och trixa och fixa...
Ska försöka ge de ett försök till nu, händer en hel del just nu så kan vara kul att se tillbaka i tiden när man bli äldre.